Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Boksz felszerelés gyártók képes leírás - Amatőr és profi Box - Ökölvívás.tlap.hu
részletek »

Boksz felszerelés gyártók - Amatőr és profi Box - Ökölvívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: box.tlap.hu » Boksz felszerelés gyártók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Az Everlast története

Az Everlast története

Az Everlast 1910-ben, New York, Bronx negyedéből indult világhódító útjára. Jacob Golomb, egy szabó fia, elégedetlen volt a fürdőruhája minőségével, ezért varrt magának egy olyan úszódresszt, ami elnyűhetetlen. Jacob büszkén az Everlast nevet adta újdonsült termékének, ami magyarul 'örökkévaló'-t jelent. Sajnos a dressz nem tartott az örökkévalóságig, de a név igen.Az Everlast 1910-ben, New York, Bronx negyedéből indult világhódító útjára. Jacob Golomb, egy szabó fia, elégedetlen volt a fürdőruhája minőségével, ezért varrt magának egy olyan úszódresszt, ami elnyűhetetlen. Jacob büszkén az Everlast nevet adta újdonsült termékének, ami magyarul 'örökkévaló'-t jelent. Sajnos a dressz nem tartott az örökkévalóságig, de a név igen. Az elkövetkező néhány évben egy kis boltban folyamatosan gyártotta és árulta sportruházati termékeit, amik egyre népszerűbbek lettek. A fordulópontot az 1918-as év jelentette, amikor is egy fiatal bokszoló, azzal a kéréssel fordult Golombhoz, hogy készítsen neki egy olyan fejvédőt, ami akár 15 menetet is kibír a szorítóban, mivel abban az időben ilyet nem gyártottak. A fiatalember neve Jack Dempsey volt. A Golomb által készített fejvédőben és kesztyűben 1919-ben elnyerte a nehézsúlyú világbajnoki címet. Ezzel az Everlast beírta magát a boksztörténelembe.

Box sportszerek

Box sportszerek

Sportszer - Box: boxkesztyű és boxzsák, bandázs és fejvédő, box kesztyűk, boxzsákok ( Everlast,Lonsdale,Ben Lee,Top Ten,Fairtex,Adidas ) További információért kattints ide! Szafari Sport Újpest Box Sportboltunkban több mint 40 féle boxkesztyű (bőr -, műbőr box kesztyű), 25 féle boxzsák (bőr -, műbőr box zsák), 15 féle zsákoló kesztyű (bőr -, műbőr zsákolókesztyű ) és 9 féle márka (Everlast, Adidas, Fairtex, Lonsdale, Top Ten, Ben Lee) közül választhatsz. Legyél akár kezdő, akár profi bokszoló, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő boksz felszerelést.

Everlast

Everlast

Az Everlast neve napjainkban egyet jelent a minőségi boksz, ufc, és mma felszerelésekkel, habár először fürdőruhákat gyártottak. Az Everlast cég 1910-ben Bronxban alakult meg. Először Jack Dempsey híres nehézsúlyú boxoló kérése készítettek egy erős 15 menetig is kitartó fejvédőt.

Testépítés, Body building magazin hírek
A fogyókúrán túl: miért és hogyan kezdjünk bele nőként az erősítésbe.
A fogyókúrán túl: miért és hogyan... Szerintem, ha valaki komolyabban belecsap ebbe az életmódba, előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor izmosabb akar lenni. Különösen így van ez egy-egy keményebb diéta után, amikor akarva-akaratlanul az elfogyó centik nem csak testzsírból, hanem izomból is származnak… ismerős? Gyengébbek leszünk és fáradékonyabbak, lassul az anyagcserénk és a szinten tartáshoz...
Fogyással kapcsolatos tévhitek!
Fogyással kapcsolatos tévhitek! Fogyni legtöbbször a külsőnk miatt szeretnénk – a lehető leggyorsabban és...
10 indok, hogy miért eddz!
10 indok, hogy miért eddz! A naponta végzett edzéstől erősebbnek fogod érezni magad. Valójában ténylegesen...
Everlast sportszerek

Everlast sportszerek

Everlast box felszerelés széles választéka: everlast bandázs, bőr és műbőr boxkesztyű, boxzsák, everlast zsákoló kesztyű, fejvédő, pontkesztyű. Az Everlast 1910-ben, New York, Bronx negyedéből indult világhódító útjára. Jacob Golomb, egy szabó fia, elégedetlen volt a fürdőruhája minőségével, ezért varrt magának egy olyan úszódresszt, ami elnyűhetetlen. Jacob büszkén az Everlast nevet adta újdonsült termékének, ami magyarul 'örökkévaló'-t jelent. Sajnos a dressz nem tartott az örökkévalóságig, de a név igen.

everstreet sportruházat és sportfelszerelés

everstreet sportruházat és sportfelszerelés

Budapest legolcsóbb sportruházati webáruháza,Everlast,Lonsdale,Benlee,Tapo ut,Pierre Cardin márkákkal.Állandó akciók,óriási árúválaszték.Tréning ruhák,boxcuccok,melegítő alsók,pólók,pulóverek,ingek,sportcipők,s apkák,boxcipők,táskák,bandázs,bokszzsáko k ,fogvédők,ugrókötelek,zsákkesztyűk,boksz k esztyűk,egyéb kiegészítők,hatalmas választék,olcsó szállítás akár már másnapra is kézbesítjük a kiválasztott terméket................................ ........................................ . ........................................ . ........................................ . .................................

Lonsdale

Lonsdale

A Lonsdale cég box és ruha márkaként kezdte, de már sokkal korábban megjelentek. 1981-ben ők rendezték az első ökölvívó mecset, ahol kesztyűkkel küzdenek, miután három bokszoló is életét vesztette a puszta kezes küzdelmekben. Egyik alapítója Lord Lonsdale volt, aki az Egyesült Királyság Auto Szövetésgének elnöke, és az Arsenal Football csapat vezérigazgató ja volt, és Anglia legnagyobb sport úriembereként is ismert volt. További érdekes információként látogassatok el a Lonsdale angol nyelvű oldalán.

Paffen Sport

Paffen Sport

Német gyártmányú küzdősport (box, k1, muay tai, mma) felszerelések. A Paffen Sport Erdei Zsolt nemzetközi főtámogatója. Sajnos hazai forgalmazója még nincs, de reméljük hamarosan lesz. Ha valaki talál küldje el a kapcsolat menüben.

Tuti menü