Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Középsúly képes leírás - Amatőr és profi Box - Ökölvívás.tlap.hu
részletek »

Középsúly - Amatőr és profi Box - Ökölvívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: box.tlap.hu » Középsúly
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dmitry Pirog

Dmitry Pirog

Dmitry Pirog profi orosz bokszoló középsúlyban és a WBO középsúlyú bajnoka. Pirog az egyetlen orosz profi bokszoló aki világbajnoki címet szerzett. 230 amatőr meccs és több orosz bajnoki cím megnyerés után lett profi.

Felix Sturm

Felix Sturm

Felix Sturm (eredeti neve:Adnan Ćatić) (Leverkusen, 1979. január 31.) bosnyák származású német ökölvívó. 2003. szeptember 13-án az argentin Hector Javier Velazco legyőzésével lett a WBO középsúlyú világbajnoka. A spanyol Ruben Varon Fernandez elleni sikeres címvédés után az amerikai Oscar De La Hoya ellen vitatható pontozással vesztette el címét. 2006. március 11-én a szamoai Maselino Masoe legyőzésével megszerezte a WBA középsúlyú övét, amit a következő meccsén a spanyol Javier Castillejoval szemben veszített el. 2007. április 28-án a visszavágón legyőzte Castillejot és azóta Sturm a WBA bajnok.

Kelly Pavlik a középsúly új ura!

Kelly Pavlik a középsúly új ura!

Padlóról felkelve hódította el a középsúly vitathatatlan trónját a veretlen Kelly Pavlik az Atlantic City-beli Boardwalk Hallban. Szombat este a váltósúlyú Andre Berto is letette névjegyét. Remek gálával indult az ősz megannyi nagyszabású bokszesemény meghiúsulása után. A Jermain Taylor-Kelly Pavlik csata papíron remek összecsapást ígért, hiszen két csillogó képességű, veretlen ökölvívó készült minőségi pofonokat osztogatni a WBC, a WBO és a The Ring középsúlyú övéért. Taylort számtalanszor kritizálták amiatt, hogy korábban hatalmas pusztítást okozó ütőerejét és nagy termetét a legutóbbi meccsein nem volt képes kihasználni, ám a kritikusok alighanem elhallgattak, amikor a remek első menet után egy óriási sorozattal valósággal a padlóba döngölte 25 éves riválisát. Másfél perccel a menet vége előtt úgy tűnt, hogy Taylor karnyújtásnyira van karrierje legnagyszerűbb győzelmétől, hiszen már az is egy csoda volt, hogy Pavlik fel tudott kelni, ám a hátralévő hosszú-hosszú másodpercek és a bajnok hatalmas bombái sem voltak elegendőek az óriási szívvel rendelkező kihívó megállítására. Kelly túlélte karrierje legborzalmasabb menetét, sőt, a folytatásban szokásosan rengeteg ütést indítva felülmúlta a bajnokot találati számban, igaz, Jermain vitte be a minőségi ütéseket. Pavlik azonban a csata előre haladtával egyre inkább a jabjére kezdett hagyatkozni, ami meglehetősen sikeresnek is bizon

Testépítés, Body building magazin hírek
A fogyókúrán túl: miért és hogyan kezdjünk bele nőként az erősítésbe.
A fogyókúrán túl: miért és hogyan... Szerintem, ha valaki komolyabban belecsap ebbe az életmódba, előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor izmosabb akar lenni. Különösen így van ez egy-egy keményebb diéta után, amikor akarva-akaratlanul az elfogyó centik nem csak testzsírból, hanem izomból is származnak… ismerős? Gyengébbek leszünk és fáradékonyabbak, lassul az anyagcserénk és a szinten tartáshoz...
Fogyással kapcsolatos tévhitek!
Fogyással kapcsolatos tévhitek! Fogyni legtöbbször a külsőnk miatt szeretnénk – a lehető leggyorsabban és...
10 indok, hogy miért eddz!
10 indok, hogy miért eddz! A naponta végzett edzéstől erősebbnek fogod érezni magad. Valójában ténylegesen...
Ökölvívás

Ökölvívás

Az ökölvívás (boksz) küzdősport, eszköz nélkül vívott páros küzdelem, amelyben a szemben álló felek arra törekszenek, hogy különböző technikákkal minnél több ütést helyezzenek el egymás felsőtestén és arcán. Világbajnoki ezüstérmesek 2001 - Narozsnik Mária (papírsúly) - Ducza Anita (középsúly) - Kovács Viktória (félnehézsúly) 2001 - Kovács Mária (nehézsúly)

Sergio Gabriel Martinez

Sergio Gabriel Martinez

Sergio Gabriel Martinez argentin származású profi bokszoló és világjbajnok. WBC világbajnok középsúlyban, korábbi WBC nagyváltósúlyú bajnoka. A ring magazin 2010-es év bokszolójának nevezte. Korábban profi futballista és biciklista volt.

Tuti menü