Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar egyesület és klub képes leírás - Amatőr és profi Box - Ökölvívás.tlap.hu
részletek »

Magyar egyesület és klub - Amatőr és profi Box - Ökölvívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: box.tlap.hu » Magyar egyesület és klub
Keresés
Találatok száma - 9 db
Big Boxing SE

Big Boxing SE

Vezetője Nagy Lajos edző és manager, az egyesület 2004-ben alakult. 'Nyíregyházán közel tíz éve foglalkozom edzősködéssel a boxolás mellett, előtte Nagyszalontán voltam edző. 1997-1999 között volt két profi ökölvívóm: Lakata György és Telekfi Mihály. 2002 januárjától foglalkozom ismét az edzősködéssel, ekkor lépett Miló Viki a profik közé, 2003 januárjától pedig Mészáros Antdrást is a tanítványomnak tudhatom, ez évtől kezdve lettem Insperger Gabriella menedzsere.

Boxterem

Boxterem

Ökölvívó edzések, Box edzések, Kickbox edzések, Thai box edzések folyamatosan mindenkinek! Folyamatos tagfelvétel, haladó, kezdő csoportok. Box, Kickbox, ökölvívás, Kick-box, Thai box, Muay Thai, K1, Low Kick, Full Contact, edzések Bérelhető edzőterem - kiadó bérelhető box terem, teljes felszereléssel. Kiválóan alkalmas, box, kick-box, karate, és más küzdősportok megtartására. A terem bérlés tartalmazza, az adott időszakon belül a teremben található boxzsákok, ring és egyéb felszerelés teljeskörű használatát.

Boxvilág Ökölvívóképző SE Szeged

Boxvilág Ökölvívóképző SE Szeged

Érdekel az ökölvívás, szeretnéd kipróbálni magad a kötelek között? Mi szívesen látunk és segítünk, hogy elérd céljaidat! Szegeden működő sportegyesületünkben szakedző vezetése mellett sajátíthatod el az ökölvívás rejtelmeit, fejlesztheted kondicionális, koordinációs, emocionális képességeidet. Edzőtermünk nyitva áll fiúk, lányok, gyerekek és felnőttek előtt egyaránt. Célunk minél több fiatallal megismertetni az ökölvívás szépségeit, amely nem csak a fizikumot, a jelemet is fejleszti! Ha felkeltettük érdeklődésedet látogasd meg oldalunkat!

Testépítés, Body building magazin hírek
A fogyókúrán túl: miért és hogyan kezdjünk bele nőként az erősítésbe.
A fogyókúrán túl: miért és hogyan... Szerintem, ha valaki komolyabban belecsap ebbe az életmódba, előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor izmosabb akar lenni. Különösen így van ez egy-egy keményebb diéta után, amikor akarva-akaratlanul az elfogyó centik nem csak testzsírból, hanem izomból is származnak… ismerős? Gyengébbek leszünk és fáradékonyabbak, lassul az anyagcserénk és a szinten tartáshoz...
Fogyással kapcsolatos tévhitek!
Fogyással kapcsolatos tévhitek! Fogyni legtöbbször a külsőnk miatt szeretnénk – a lehető leggyorsabban és...
10 indok, hogy miért eddz!
10 indok, hogy miért eddz! A naponta végzett edzéstől erősebbnek fogod érezni magad. Valójában ténylegesen...
DVSC Boxing

DVSC Boxing

A DVSC ökölvívóinál 1998-ban új idő számítás kezdődött. Az egykori ökölvívó, a jelenlegi elnök, Szabó Sándor társaival együtt újjávarázsolta a romokban heverő Vágóhíd utcai ökölvívótermet, s lerakta - egy elsősorban utánpótlással foglalkozó - a jelenlegi klub alapjait. Az összefogás eredményeként visszavásárolták a széthordott eszközöket, így elindulhatott Debrecen boksztörténetének legújabb fejezete. Török Sándor edző vezetésével kezdetben csak négy-öt ember látogatta az edzéseket, köztük a legnagyobb név, az egykori hajdúhadházi ökölvívó, Komjáthi László volt, aki az amatőrben szerzett bronzérem után - Szabó Sándor menedzselésével -, egészen a profi magyar bajnoki címig menetelt.

Ökölvívás  Amatőr ökölvívás

Ökölvívás Amatőr ökölvívás

Amatőr ökölvívás Az amatőr ökölvívás súlycsoportjai Az első nemzeti bajnokságot 1880-ban az Angol Amatőr Ökölvívó Szövetség (Amateur Boxing Association of England) rendezte mindössze 4 kategóriában. A súlycsoportokat angol hagyományos súlymértékben fontban és stone-ban (14 font) adták meg.

Pit Bull - Team

Pit Bull - Team

A Pitbull team csapatként már 1998-óta működik Budapesten. Alapítója Sándor György kétszeres Kick Box világbajnok. Az Ő keze alatt sok bajnok nőtt fel és a küzdősportok számos stílusában nevelt bajnokokat. Az amatőrként indult csapatból 2006-ban lett profi csapat. A központ Soroksáron van, de van szakosztálya Dunaharasztiban és Zsámbokon is.

Slimtrax Promotion, Budabox

Slimtrax Promotion, Budabox

Vezető edző: Kiss 'Toto' Zoltán Ügyvezető igazgató: Belinszky Krisztina, az egyik legsikeresebb magyar profi női ökölvívó Ügyvezető igazgató helyettes: Mészáros Gyula Sajtóreferens: Fejes László Edzőterem:1065 Budapest, Révay u. 12.

The Fighters Team - Küzdősport egyesület

The Fighters Team - Küzdősport egyesület

A The Fighters Team egy küzdő sportegyesület és edzőterem Sopronban. A Kick-box-tól a Muay Thai-on keresztül az MMA, K-1, Grappling és az Ökölvívás is egyaránt jelen van az edzéseken. Gyerek és felnőtt edzések is vannak a teremben, egészen az óvodáskortól, kezdőtől a haladóig, akik versenyszerűen űzhetik az általuk választott sportágat. Box, Kick-box, Muay thai, MMA edzésidőpontok, edzők és nyitva tartásuk - elérhetőségeik is megtalálhatók a honlapon. Privát edzés bármely szakágban lehetséges edzőik segítségével.

Unio Sport Kispest Box Club

Unio Sport Kispest Box Club

Megalakulásunk első két évében csak felnőtt korú, válogatott versenyzőkből állt csapatunk. A magyarországi klubok országos ranglistján mindig az élmezőnyben végeztünk. Céljaink:Minél több kispesti és környező kerületbeli általános iskolai tanulóval megismertetni az ökölvívás alapjait, és a rátermetteket versenyzővé nevelni. Feladatunknak tekintjük, hogy a jelenlegi és a jövőbeni versenyzőinket is az olimpiai stílusú -amatőr- ökölvívás szabályai szerint készítsünk.

Tuti menü