Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar weboldalak képes leírás - Amatőr és profi Box - Ökölvívás.tlap.hu
részletek »

Magyar weboldalak - Amatőr és profi Box - Ökölvívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: box.tlap.hu » Magyar weboldalak
Keresés
Találatok száma - 10 db
Boxedzés mindenkinek!

Boxedzés mindenkinek!

Szeretettel üdvözlünk sportegyesületünk, a University Boxing Club honlapján. Az ökölvívás, mint versenysport, és mint fitnesz sport is kiváló fej- és testedzés. Sportorvosok felfedezték, hogy az ökölvívó edzés a leghatásosabb, egész testet megmozgató edzés a létező sportágak közül. Csoportos foglalkozásokat szervezünk mindenkinek, 10 éves kortól, nemtől, jártasságtól, edzettségtől függetlenül, hogy betekintést nyerjenek a napjainkban oly nagy népszerűségnek örvendő ökölvívó küzdősportba, mozgásanyagába, versenyrendszerébe hobby - vagy verseny szinten, fakultatív vagy testnevelés teljesítésére, mely során komoly fizikai kondíció mellett állóképesség, önbizalom, bátorság, kitartás és türelem tulajdonságok észrevétlenül formálják az egyén személyiségét, egész életét.

Budopest Magazin

Budopest Magazin

Naponta frissülő hírek, videók és képgalériák a Küzdősportok világából. Ökölvívás, Profi boksz, Karate, MMA, Judo, Birkózás, Kempo, Kung-fu és még sok más küzdősport és harcművészeti stílus egy helyen. Beszámolók hazai és külföldi versenyekről, és versenyzőkről. Edzőtábor ajánlók és beszámolók. Az oldal fennállása óta törekszik az egyedi hírek és különlegességek bemutatására, olvasói részére. Reméljük, minél többen megtalálják nálunk a számításukat a több száz cikk között válogatva, és ha kedvet kapott a sporthoz webshopunkban biztosan megtalálja a megfelelő felszerelést.

Friss Box Hírek

Friss Box Hírek

Folyamatossan frissülő box hírek, profibox, amatőr box, női box, ökölvívás. 2 menetben, egyhangú pontozással védte meg harmadízben WBC nagypehelysúlyú világbajnoki címét Takahiro Ao. A fordított alapállású japán öklöző pénteken este Tokióban tette kockára trónját a korábbi vb. kihívó thaiföldi Terdsak Kokietgym ellen. Az összecsapás négy felvonást követően még mindhárom pontozónál döntetlenre állt (38-38), valamint a 8. etapot követőin is szoros volt a pontozólapokon a két bokszoló közötti különbség (76-76, valamint 77-75 és 78-74 Ao javára). A találkozó hátralévő perceiben padlózást nem, nagy küzdelmet viszont annál inkább láthattak a nézők, és a záró gongot követően a remek testütésekkel operáló Ao örülhetett, ugyanis 116-112, 116-112, 118-110 arányú győzelmével megőrizte címét a 28. születésnapját ma ünneplő japán bunyós.

Testépítés, Body building magazin hírek
11 etikett szabály az edzőteremben, amelyekről senki nem beszél
11 etikett szabály az edzőteremben,... Az edzőterem néha elrettentő hely lehet. Tele van nagy, erős emberekkel, akik úgy néznek ki, hogy ismerik egymást, és igazán egyszerű negatív gondolatokra jutni. „Mi lesz, ha valamit rosszul csinálok?” vagy „Nem akarok senkit felidegesíteni azzal, hogy valami olyasmit csinálok, amit nem kellene.” Ne hagyja az ilyen gondolatokat beérni, csak az edzőtermen...
10 fitnesz hiba, amit el kell kerülnöd..
10 fitnesz hiba, amit el kell kerülnöd.. Ismered! Igyekszel, ahogy csak tudsz (vagy legalábbis azt gondolod), de a kívánt...
A reggeli kardió edzés több zsírt éget el?
A reggeli kardió edzés több zsírt... Ti is azok közé tartoztok, akik néha bűntudatot éreznek amiatt, mert túl sokat...
Küzdőtér: profiboc - küzdősport magazin

Küzdőtér: profiboc - küzdősport magazin

A profibox aktuális hírei mellett a küzdősportokról (K1, kempo, mma, bírkózás, judo, karate) is részletesen beszámol. Online változata mellett nyomtatott újsággal is rendelkezik a Küzdőtér sport magazin.

Magyar női ökölvívás honlapja

Magyar női ökölvívás honlapja

Magyar, amatőr női ökölvívás honlapja - boksz, box Az oldal létrehozásával egy meglévő űrt szeretnénk betölteni a magyar bokszéletben. A honlap nem a hivatalos oldala a női boksznak, olyan ugyanis nincs. Ezt az oldalt magánemberként indítottam, azzal a szándékkal, hogy megfelelő teret biztosítsunk az utánpótlásnak, és a versenyzőknek egyaránt. Azzal, hogy 1904 után visszakerült a női ökölvívás a nyári olimpiai játékok sorába, új időszámítás kezdődik a magyar bokszéletben is. Hivatalosan 1996 óta beszélhetünk magyar amatőr női ökölvívásról, abban az évben rendezték az első Magyar Bajnokságot. A női boksz eddigi rövid életében elég sok támadást kapott -hol burkoltan, hol nyíltan- a szakma jeles képviselőitől és hozzáértő kívülállóktól egyformán. Ezekkel az -általában tényszerűséget nélkülöző- kritikákkal szemben a valóság az, hogy 2008-ra a 3 világbajnoki aranyérem, 5 ezüstérem, 7 bronzérem mellett számtalan Európa bajnoki elsőség és dobogós helyezés gazdagítja az éremtáblázatunkat. Évről évre nő azonban azok száma, akik felismerik a lehetőséget a női ökölvívásban, és mára ugyanúgy foglalkoznak a lányokkal, mint a fiúkkal. Ezeknek az edzőknek köszönhetjük azt, hogy 2012-ben a Londoni Olimpián végre bemutatkozhat a női ökölvívás.

Hirdetés
Monolki

Monolki

Mindig friss magyar és külföldi hírek és érdekességek a küzdősport világában. Interjúk, cikkek, videók a küzdősportok, de különösképpen az ökölvívás történéseiből. Külön rovatot szentelnek Erdei Zsolt karrierjének.

Profiboksz

Profiboksz

A 2000-ben alapított profi boksszal foglalkozó weboldal talán a legnaprakészebb információkat nyújtja. Külön figyelemre méltó a több mint 2500 videóval rendelkező bokszlexikon, ahol az ökölvívás ős, vagy éppen fénykorában készült videók is megtalálhatóak. Erdei Zsolt karrierje itt is külön figyelmet kap!

Profibox - Online Boksz Magazin

Profibox - Online Boksz Magazin

Hírek-cikkek. All Stars S.E., hazai, külföldi amatőr, profi, ökölvívó hölgyek, bulvár, interjúk, beharangozók, eredmények, boxlegendák. ökölívó életrajzok: A megtért Hóhér élete, Winky Wright élete, Röviden Belinszky Krisztina pályafutásáról. A világszövetség korábban megígérte a Szebelédi-csapatnak, hogy semleges, nem az olasz menedzsment által összeállított tisztségviselői kart delegál a küzdelemre, s ezt a vállalást úgy tűnik, hogy be is tartották. Az összecsapást a rutinos, több világszövetségnél foglalkoztatott belga Jean-Pierre Van Imschoot fogja vezetni, a pontozóbírók Holger Wiemann (német), Francesco De Ruvo (olasz) és Leszek Jankowiak (lengyel) lesznek.

SportGéza boksz

SportGéza boksz

A SportGéza weboldalon a világ sport hírei mellett elsősorban a profi ökölvívásról és bokszolókról olvashatunk. Itt megtalálunk minden fontosabb eseményt és hírt a profi bokszolókról és eredményeikről.

Hirdetés
SportMindenkinek.hu

SportMindenkinek.hu

A SportMindenkinek.hu egy teljes funkciós sportportál. Folyamatosan bővülő kínálatunkban nemre, korra és eredményességre való tekintet nélkül, bárki megmutathatja magát. Ha szereted a sportot nálunk a helyed. Versenysporttól, szabadidősporton át a parasportig. Információs és közösségi oldalunkon az éppen aktuális sporteseményekről tájékozódhatsz, ha nincs kivel sportolnod, partnert találhatsz, egyesületek toborzóiról szerezhetsz tudomást és még sok-sok érdekes dologgal találkozhatsz, ha megtekinted oldalunkat. A sport legyen öröm, a sport legyen mindenkié!

Tuti menü